Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Деца помагат на деца

Елена Георгиева 2011-05-18
Институции и организации : Деца помагат на деца - здраве, деца, стотинки, кампания, УМБАЛ „Свети Георги”
На 19-ти май ще стартира благотворителна акция за набиране на средства за Клиниката по детски и генетични изследвания на УМБАЛ „Свети Георги”.

Инициативата е на Сдружение „КЛУБ МИЛОСЪРДИЕ, СЪПРИЧАСТНОСТ, НАПРЕДЪК”.

Акцията „ЖЪЛТИ СТОТИНКИ – ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА” се провежда за четвърта поредна година и идеята и е да научи малките деца на съпричастност с проблемите на техните връстници, обясниха от сдружението. До края на годината те ще събират монети от учениците от основните училища в Пловдив.

Със средствата ще бъдат закупени инфузомати – апарати за венозни вливания на разтвори и медикаменти, обясниха от клиниката.

Високоспециализираните технически средства се използват за прецизно прилагане на животоспасяващи лекарства и позволяват да се следи приложението на няколко медикамента едновременно.

Благодарение на тези съвременни медицински апарати, децата и младежите, които денонощно постъпват в Клиниката по детски и генетични заболявания ще могат да се възползват от изключително прецизната и лесна за мониториране и контрол апаратура, обясниха от Университетска болница „Свети Георги”.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg