Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Консултативен център за диабета и във Варна

Юлия Георгиева 2012-03-22
Консултативен център за диабета и във Варна - здраве, диабет,
Регионален информационно-консултативен център към Българска асоциация диабет /БАД/ и Варненската асоциация на болните от диабет /ВАБД/ започва работа на ул. „Воден“ 18, съобщиха от асоциацията.

Откриването е на 27 март /вторник/ от 18.00 ч. Дейността на неправителствената организация е ориентирана към привличане на съмишленици в обществената среда, за да се намалят негативните последици при все по-големия брой заболели от диабет. Включването на Варна за откриване на център е реализация на приетата от Народното събрание на 14 ноември 2008 г. „Декларация за диабета“- за изграждането на „всеобхватна национална информационна система“ в полза на заболелите, припомни доц. Мария Брусева- председател на варненското дружество.

На ул. „Воден“ 18 диабетноболните ще получават необходимата им разностранна информация, обучение и консултации. Ще се изнасят беседи от водещи специалисти в областта на ендокринологията и други медицински сфери. Ще се организират обучения и практически занимания с ангажирани в европейски програми лектори.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg