Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Мамологични прегледи по Каса в Първа АГ болница „Света София”

health.bg 2013-02-22
Мамологични прегледи по Каса в Първа АГ болница „Света София” -
От 25 февруари (понеделник) Медицинският център към Първа САГБАЛ „Света София“ открива кабинет за мамологични прегледи и мамографии с направления от НЗОК.

Прегледите ще бъдат извършвани всеки делничен ден от 8 до 12 часа. Всяка жена може да вземе направление от личния си лекар и да се запише за преглед на регистратурата на медицинския център.  

„Нашата цел е да спасим животите  на максимален брой българки, защото, както е известно, ракът на гърдата е най-честият при жените и заболеваемостта се повишава непрекъснато – заяви д-р Иван Костов, изпълнителен директор на Първа САГБАЛ „Света София“. Той поясни, че болницата е единствената в страната, в която при отстраняване  на млечната жлеза се прави едновременна реконструкция с имплант.  

Първа САГБАЛ „Света София“ и СБААЛО София са единствените лечебни заведения в страната, със специализирано хирургично отделение за рак на гърдата. От 1995 година до днес в болница „Света София“ са оперирани над 10 000 жени, което я нарежда на челно място в национален мащаб. По-голямата част от операциите са органосъхраняващи. Уникалното при тях е, че се използват всички необходими онкопластични техники.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg