Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Урологични

Честите уроинфекции носят сериозни рискове

health.bg 11-03-2013
Урологични : Честите уроинфекции носят сериозни рискове - здраве, цистит, уроинфекция, урокомфорт,
Инфекциите на пикочните пътища са чест проблем и при жените, и при мъжете.

Пикочните пътища са добра среда за развитие на различни видове инфекциозни причинители, като най-честият от тях е бактерията Ешерихия коли. Те могат да се развият в бъбрека, в уретера, пикочния мехур, пикочния канал, като при жените този канал е по-къс и рискът от проникване на инфекциозни причинители е още по-голям.

Организмът има естествени защитни сили и механизми в пикочния канал, но при по-силни инфекции, както и при намален имунитет, следват проблемите. При всяка преболедувана остра инфекция, независимо от причините, може да се получи и хроничен процес с тежки последици.

Уролозите съветват настойчиво при всеки проблем на уринарния тракт да се правят стриктно изследвания - урина за наличие на бактерии, и да се проведе лечение, предписано от специалист.

В много от днешните медикаментозни схеми като силна защита при инфекции на пикочните пътища се включват и билкови препарати. Тяхно много силно качество, с което синтетичните препарати невинаги могат да се похвалят, е, че те могат да се приемат по-дълго без привикване и нямат странични нежелани ефекти.

Урокомфорт e модерно, отлично средство на избор при тези масови инфекции. Може да се приема самостоятелно - с профилактична цел, и в съчетание с антибиотици. Включва само натурални растителни вещества –  екстракт от американска червена боровинка и от коприва, Д-маноза.

Изследвания на Американската медицинска асоциация доказват, че екстрактът от червена боровинка (благодарение на съдържащите се проантоцианидини) блокира прилепването на бактериите - инфекциозни причинители, към епитела на пикочните пътища, а хипуровата киселина пречи на бактериалния растеж.

Урокомфорт подпомага още лечението на бъбречнокаменна болест и подагра, като стимулира излъчването на пикочната киселина и разтварянето на бъбречни камъни, има добър диуретичен ефект – осигурява стабилно промиване на пикочния мехур, изхвърляне на проникналите по някакъв начин бактерии. Има още силен антиоксидантен ефект, намалява нивата на лошия холестерол.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg