Актуално
По-полезни варени...
health.bg
26-03-2013
Смята се, че суровите зеленчуци са много по-полезни от тези, които са минали през топлинна обработка.В това твърдение има голяма доза истина. Действително високата температура значително намалява количеството на витамините и хранителната стойност на зеленчуците. Но много от тях след варене (не пържене) са много по-полезни. Домати Зеле Моркови Броколи и спанак Чесън Цвекло бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |