Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Студентите по медицина обменят опит и знания на 24-та годишна среща

CredoWeb 2013-11-04
Институции и организации : Студентите по медицина обменят опит и знания на 24-та годишна среща  - студенти по медицина, среща, Плевен
Предвидени са разнообразни обучения от международно сертифицирани български обучители

Асоциацията на студентите – медици в България (АСМБ) организира 24-тата си Национална среща. Събитието ще се проведе на 8 - 10 ноември 2013 г. в Плевен. Националните срещи, които се провеждат два пъти годишно, са мястото, където най-активните и будни студенти по медицина, обменят опит, трупат нови знания, идеи и полезни познанства. Тази есен домакини на събитието са плевенската студентска асоциация и Медицински Университет - Плевен.

Традиционно участниците ще могат да се включат в сесиите на комитетите към АСМБ – медицинско образование, репродуктивно здраве и СПИН, обществено здраве, човешки права и мир, професионален и научен обмен, връзки с обществеността.

Предвидени са разнообразни обучения от международно сертифицирани български обучители. Многостранната дейност на Асоциацията ще бъде представена на Панаира на проектите – мястото, където за първи път ще бъдат показани най-интересните и обществено значими кампании, организирани в АСМБ през изминалата една година. За любителите на науката е организирана и лекция HIFU TECHNOLOGIES - Високоинтензивен фокусиран ултразвук -­ лечение на туморни образувания - неинвазивна хирургия на ХХI век.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg