Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Общинската болница в Тутракан получи високотехнологична апаратура за образна диагностика

CredoWeb 2013-11-06
Институции и организации : Общинската болница в Тутракан получи високотехнологична апаратура за образна диагностика - Тутракан, болница, компютърен томограф
16-срезовият компютърен е с най-добрата в света пространствена резделителна способност при този клас апарати

Висококачествена апаратура е инсталирана в отделенията по образна диагностика на МБАЛ-Тутракан. Модернизирането се осъществява със средства по ОП „Регионално развитие” с подкрепата на държавата. В рамките на проекта трябва да бъдат доставени 61 вида апарати за нуждите на болницата и да бъдат ремонтирани помещенията в съответствие с изискванията на новата апаратура. Предвидени са средства за енергийна ефективност и осигуряване на достъпна среда за хората с увреждания.

В хода на модернизацията болницата в Тутракан се превръща в едно от най-високотехнологичните лечебни заведения в областта. Тя вече разполага с оборудване за диагностика, лечение и долекуване, което значително ще подобри качеството на медицинските услуги за пациентите. Сред доставената апаратура са 16-срезов компютърен томограф, комбиниран дигитален рентгенов апарат, дигитален графичен рентгенов апарат и мобилен графичен рентгенов апарат.

Новият компютърен томограф за изследване на цялото тяло е с най-добрата в света пространствена резделителна способност при този клас апарати.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg