Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Бебето

НЗОК вече ще плаща за ин витро в Токуда

Токуда Болница София 2013-11-15
Бебето : НЗОК вече ще плаща за ин витро в Токуда - ин витро, Токуда, Виена Ин Витро Център, НЗОК
Всички здравноосигурени двойки ще имат достъп до асистирана репродукция във Виена Ин Витро Център

Финансирани от Здравната каса репродуктивни процедури започват от днес във Виена Ин Витро Център в Токуда. Всички здравноосигурени двойки вече ще могат да се възползват от финансова подкрепа при лечение на безплодието в австрийския център.

„От самото откриване на Виена Ин Витро Център основната цел на нашия екип беше да дадем шанс на колкото е възможно повече семейства да осъществят мечтата си за собствено дете. От днес, освен достъп до най-съвременните репродуктивни техники, нашите пациенти ще могат да разчитат и на финансово подпомагане на ин-витро процедурите.” – каза проф. Хайнц Щромер, основател на Виена Ин Витро Център в Токуда Болница.

За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедурите, е необходимо пациентките да са избрали своята клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина.

С цел пациентите да научат повече за ин витро процедурите и международния опит в репродуктивната медицина, всеки месец Виена Ин Витро Център организира Ден на отворени врати. Всички двойки с репродуктивни затруднения могат да се консултират напълно безплатно с водещите специалисти проф. Хайнц Щромер, д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова. Следващият Ден на отворени врати ще се проведе на 26 ноември от 17:00 до 19:00 часа във Виена Ин Витро Център в Токуда. Желателно е всички двойки да донесат и наличната си медицинска документация.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg