Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

2000 паунда нужни спешно за очна операция на дете

CredoWeb 2014-05-15
2000 паунда нужни спешно за очна операция на дете - зов за помощ, Илиян, ретинопатия, болница, Лондон
9-годишният Илиян, който е с ретинопатия, има шанс за подобрение в болница в Лондон

2000 паунда са нужни спешно за очна операция на 9-годишния Илиян Иванов от София. Той е роден недоносен (920 г) и в резултат на дългия си престой в кувьоз е с диагноза ретинопатия.

„От 2005 г. когато Българските лекари казаха, че детето ни ще остане сляпо и започнахме да го лекуваме в Италия град Рим болница "Джемели". Там успяха да спасят малка част от зрението на лявото око, но тъй като се забавихме поради липса на средства дясното око не е добре, разказва майката Боряна Цветкашка. Доктор Доменико Лепоре, лекуващ лекар на Илиян в Италия препоръчал Richard Desmond Children’s Eye Centre в Лондон, в която могат да стабилизират още повече лявото око и да премахнат срастванията на дясното, защото имали по-добра апаратура. От болницата викат детето на 5 юни.

„Знам, че положението е трудно, но като всеки родител съм длъжна да пробвам всички варианти за да помогна на сина ни да може да прогледне”, казва Боряна.

В една от фазите на лечението си Илиян беше подкрепен от Българската Коледа. Парите на семейството обаче не стигат, тъй като непрекъснато се налага да пътуват. Потънали са в заеми. Сега, когато има нова надежда за Лондон и детето трябва да е там след броени дни, вече нямат полезен ход.

„Моля Ви, помогнете на едно българско дете да стане равностоен гражданин на нашата страна”, призовава майката Боряна.

300 паунда са нужни за преглед, 225 паунда – ултразвук, 710 евро - са самолетните билети (отиване и връщане), 530 паунда е спането там в квартира, която предоставена от болница.

В прикачения файл e офертата. Семейството е готово да предостави пълен пакет снимки и документи, ако се наложи са удостовери ситуацията.

Боряна Цветкашка

UniCredit Bulbanc

BIC:UNICRBGSF

BG34UNCR76301077143500


Прикачени файлове:

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg