Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

„Юмейхо” терапия за опорно-двигателния апарат

health.bg 2010-02-18
Костно-ставни проблеми : „Юмейхо” терапия за опорно-двигателния апарат - здраве, Токуда, релакс, стрес, физиотерапия

Това е японска техника, която е широко разпространена по света и е доказала своята ефективност за подобряване на състоянието на пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат, съобщава лечебното заведение.

„Юмейхо” в превод от японски означава „увеличаване на жизнените сили на организма чрез завръщане към природата”. Чрез комбинация от японска народна медицина и китайска шаолинска терапия – „Дзен Ти Фа”, „Юмейхо” възстановява заложения ни от природата естествен баланс на тялото.

Стоте похвата на терапията представляват редуващи се техники за наместване на хълбока, гръбнака, ставите, както и притискащо-разтриващи техники, които целят да отпуснат втвърдената и стресирана мускулатура на тялото, да възстановят нормалния поток на телесни течности по естествената им посока, да възвърнат енергийния баланс на организма.  

Нетрадиционнният метод за диагностика и лечение се въвежда от този месец в „Токуда” – София.

Преди започване на терапията пациентът се подлага на преглед от специалист за диагностициране общото състояние на организма.

За записване и повече информация е телефон: 02/403 4925. 
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg