Здравейте!
Спортувам, макар че не съм първа младост и от две-три години се появиха болки в коленните стави! Ползвах различни препарати за мазане - от рода на Фастум гел, но преди около месец съпругата ми ми купи FLEX CODE - 500 ml.
Преди два дни започнах ползването на втора опаковка. Не бих могъл да кажа дали има някакъв резултат от прилагането на препарата, но да се надяваме, че след контролния срок от три месеца, ще бъда по-доволен! Няма деформации и очаквам благоприятно повлияване от приема на продукта! Ще пиша и тогава - за информация на други като мен!
Сега ви отнемам от времето, защото искам да си изясня две неща:
1. Никъде не прочетох информация дали за този продукт са правени някакви изследвания в България, удостоверяващи посоченото от производителя съдържание! И по стар български обичай си задавам въпроса: "Ами ако пия някакво безобидно сиропче, което ми идва на цената на 10 бутилки "Бургаска мускатова" от спиртоварницата на бай Марин?!" Не знам дали по нашите закони е задължителен такъв анализ на съдържанието на подобен продукт, преди да бъде пуснат за продажба по родните апртеки! Защото цената си е доста сериозна!
2. Не става ясно, също така, дали продуктът има съответните разрешителни от компетентните органи в България за разпространение и продажба! Няма никаква информация и за това!
Мисля, че ще бъде полезно и за пациентите, и за търговците, които внасят продукта, тази информация да бъде отбелязана! Освен ако всичко се прави в сивия сектор и търговците нямат сметка от изчистването на тези проблеми! Тогава, пък, пациентите ще се усетят, че им пробутват сокче от касис на цената на чифт обувки!
Ще видим...