Здравето от А до Я - Алергии
Фъстъци с нисък риск от алергияhealth.bg 2010-06-08
![]() Ядките са една от най-честите причини за хранителни алергии. Фъстъците съдържат различни протеини, които отключват алергичната реакция. Топлинната обработка не премахва действието им, даже напротив – печените ядки повишават риска от пристъп. Специалистите са анализирали 900 различни вариации на фъстъците и с помощта на конвенционална технология за кръстоска са създали сорт с значително намалени нива на алергени. Проучванията продължават, но учените са на мнение, че не е възможно да се получи напълно "противоалергичен" фъстък. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |