Здравето от А до Я - Белодробни проблеми
Зеленчуците и плодовете намаляват риска от белодробен ракhealth.bg 2010-07-06
![]() Според ново изследване, базирано на данните от 700 души, тези, които приемат повече растителни продукти, са по-малко застрашени от заболяването, независимо дали са пушачи или не. Друго изследване пък посочва, че приемът на половин плод или голяма супена лъжица зеленчуци всеки ден може да предпази организма от емфизема и хроничен бронхит. Хората, които ядат големи количества целина, са с 60% по-малко застрашени в сравнение с тези, които рядко я консумират. При морковите намаляването на риска е с 50%. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |