Статии
Изследват храни за наличие на ГМО в ПлевенКалина Стоянова 2010-07-28
![]() Д-р Цецка Данчева информира, че сред стоките, които са взети са соев сос, лецитин и гранулат, царевични брашна, чипс и хляб, вафли, шоколади и шоколадови изделия, както и месни продукти. Пробите са изследвани в централна лаборатория в София и резултатите показват, че в храните няма наличие на ГМО. През втората половина на годината отново ще се вземат проби, като те също ще се изпратят за изследване в столицата. Максималното съдържание на ГМО в даден продукт не може да надхвърля 0,9%, обясни още д-р Данчева. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |