Какво да правим, ако сърцето прескача?
	Петър Галев 2008-12-14 01:00:00
    
		
	    Сърцебиене, ”прескачане” на сърцето, задъхване, учестен или забавен пулс – това са най-честите субективни оплаквания, свързани със сърцето. Какъв е характерът на тези симптоми и кога да се обърнем към лекар? Как да преценим дали имаме спешна нужда от помощ? Отговорите са на кардиолога доц. Нина Гочева: При всички случаи, ако човек смята, че нещо с неговия организъм не е наред, трябва да се обърне към лекар. ...
	
    Виж целия текст
 
				
				
		
		
			                
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           05-06-2013
            
            
            Интервю с проф. Марио Станкев, съдов хирург, национален консултант по съдова хирургия.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           04-06-2013
            
            
            Ползата от изключването на месото от менюто е по-голяма за мъжете.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           03-06-2013
            
            
            Лекари предлагат да се поставят дефибрилатори до спирките, гарите и стадионите.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           31-05-2013
            
            
            Консумацията на риба, горски плодове и дивеч е полезно за сърцето.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           30-05-2013
            
            
            Утре е Световният ден без цигарен дим.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           29-05-2013
            
            
            Прекомерната консумация може да доведе и до сериозни здравословни проблеми.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           20-05-2013
            
            
            Само в 50 грама от зеленчука се съдържа дневната норма витамин С.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           17-05-2013
            
            
            Инициативата е по повод Световния ден на хипертонията - 17 май.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           16-05-2013
            
            
            България продължава да води европейската класация по инфаркти, 
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           14-05-2013
            
            
            Производителите на готови храни солят обилно, за да се прикрие вкусът на хранителните съставки, които невинаги са с най-добро качество.
            
            
         
                            
                
                
                        
                
                
                
                
  
            
        	        	
                        
            
            
           17-04-2013
            
            
            Д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по кардиология в „Токуда Болница София”