Статии
Изобретен е "топлоустойчив" шоколадhealth.bg 2009-07-17
Специалисти от швейцарската фирма Barry Callebaut, която е сред водещите световни производители на шоколад, са изобретили „топлоустойчив” шоколад. Той започва да се разтапя при температура 55 градуса по Целзий. Банкови експерти окачествяват инвестиционните перспективи на новия продукт като забележителни. Новият шоколад, наречен „Вулкан” /"Vulcano"/, вече няма да причинява на потребителите неудобството да се размекне в чантата или в ръцете. Освен това „Вулкан” е и с 90% по-малко калоричен от обикновения шоколад. Ръководството на компанията прогнозира голям успех на новия продукт в южните страни, а също в Индия и Китай, където собствениците на магазини не могат да си позволят голяма хладилна площ. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |